Mode en Kleding

Voel je comfortabel in een kostuum op maat

zondag, 22-7-2018  

Sommige kledingartikelen mogen prima lekker los rond je lichaam hangen. Sterker nog, deze kledingstukken worden vaak precies voor dat doeleinde gemaakt. Denk aan een lekkere comfortabele joggingsbroek of een lekker luchtig bloesje. Deze wil je niet strak rondom je lichaam hebben. Andere kledingstukken moeten juist heel erg strak rondom je lijf zitten. Sporters zoals wielrenners en hardlopers willen geen wapperende kleding rondom hun lichaam. Dat is alles behalve comfortabel en zeer slecht voor de aerodynamica. Weer andere kledingstukken hoeven niet strak rond het lijf te zitten, maar dienen juist een perfecte pasvorm te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kostuum of maatpak. Als een colbertje behorende bij een kostuum te groot is, dan voel je je net alsof je een zak om je lichaam draagt. Je kunt als het ware in je kleding gaan zwemmen. Dat voelt heel log en natuurlijk zien andere mensen om je heen ook dat het pak niet past. De indruk die je dan maakt is alles behalve goed. Denk ook niet dat men er weinig waarde aan zal hechten. Toen Sean Spicer nog perssecretaris was voor President Trump, werd hij compleet belachelijk gemaakt omdat hij inderdaad een te groot colbertje droeg. De kraag van zijn jasje was veel te wijd en als je dan ook nog op tv een perszitting moet voorzitten, dan is dat vragen om problemen. Zorg daarom altijd voor een kostuum op maat. Als je namelijk een kostuum op maat laat maken, dan wordt het hele kostuum, van colbertje tot pantalon, gemaakt voor jouw lichaam. Je maten worden opgemeten en vervolgens wordt jouw kostuum op maat gemaakt. Dat is uiteraard wel zo prettig, want daardoor is alles mooi getailleerd. Je colbertjasje past precies om je bovenlichaam en daardoor voel je je direct ook een stuk prettiger. Maar je maakt ook een veel betere indruk op de mensen om je geen, want het is direct duidelijk dat je een kostuum op maat hebt laten maken. Geen enkel kostuum dat je in de winkel koopt zal precies bij je lichaam passen. Het ene kostuum past beter dan het andere, maar alleen een kostuum op maat zal precies passen en dat valt natuurlijk op. Dus voor een eerste indruk en een algemeen positieve reputatie doe je er goed aan om een kostuum op maat te laten maken.

Een kostuum op maat laten maken op drie manieren

Als je via savilerowandco een kostuum op maat laat maken, dan heb je de keuze uit drie mogelijkheden.

  1. Allereerst kun je een kostuum op maat laten maken op basis van Full Canvas. Dit betekent dat de mantel van het pak wordt voorzien van een volledig zwevend doek waardoor je de perfecte pasvorm krijgt. Ook wordt dit kostuum op maat met de hand genaaid.
  2. Je kunt ook kiezen voor Half Canvas. In dit geval bevat het kostuum voor de helft een doek waardoor het kostuum bij de borst de perfecte pasvorm heeft.
  3. Je kunt ook kiezen voor een machinaal kostuum op maat. De maten worden opgenomen en vervolgens wordt het kostuum machinaal voor jou gemaakt.

De laatste van de drie opties is uiteraard goedkoper en is dus ook geschikt als je een kostuum wilt, maar niet teveel wilt betalen.

Neem contact op via savilerowandco.com voor meer informatie

Mocht je meer willen weten of wil je weten wat het ongeveer gaat kosten, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen. Op de website van savilerowandco.com vind je in ieder geval alle contactgegevens die je nodig hebt om contact op te nemen.  Lees meer…


Comments are closed.