Vakantie en Recreatie

Naar Antarctica op reis

zaterdag, 21-9-2019  

Mijn vriendin en ik zijn dit jaar tien jaar lang een koppel en wilden daarom dit jaar iets speciaals doen. Andere mensen geven misschien een groot feest, maar wij wilden graag een mooie reis samen maken. We hadden verschillende landen bekeken en er waren veel mooie opties beschikbaar, maar we besloten om uiteindelijk om naar Antarctica op reis te gaan. Dit zou een speciale reis zijn, die niet veel mensen kunnen doen in hun leven, maar daarom wisten wij ook dat een reis organiseren niet gemakkelijk zou zijn. Gelukkig vonden wij het reisbureau Explore. Dit reisbureau had verschillende opties beschikbaar en bij hun hebben wij een prachtige reis kunnen boeken. Mijn vriendin en ik zijn tien jaar geleden met onze relatie gestart en hadden nooit de wens om te gaan trouwen. Veel andere mensen hebben die wens wel en geven veel geld uit aan een grote en dure bruiloft. Toch vonden wij ons jubileum wel iets speciaals en wilden wij het graag vieren. Wij zijn allebei dol op reizen en hebben al veel verschillende reizen samen gemaakt. Omdat wij geen bruiloft hebben gehad, hadden wij ook geen huwelijksreis samen gemaakt en wij wilden eigenlijk wel zoiets doen. Om de reis extra speciaal te maken, wilden wij graag naar een uniek land, of locatie en wij besloten om naar Antarctica op reis te gaan. Naar veel andere landen kan je gemakkelijk zelf een reis organiseren, maar voor Antarctica is dit niet zo gemakkelijk. Daarom besloten wij om te gaan zoeken naar een reisbureau dat voor ons de Antarctica reis kon organiseren. Je kan niet zo maar vliegen naar dit continent en je bent afhankelijk van de boten die naar de bestemming reizen. Wij hadden een mooi budget, maar hoopten een reis voor een goede prijs te kunnen boeken.

Een Antarctica reis via Explore

Toen wij zochten naar een reisbureau dat een Antarctica reis kon organiseren, merkten wij dat er zeer weinig reisbureaus waren die ons konden helpen. Gelukkig vonden wij het bureau Explore, zij boden wel verschillende reizen aan naar dit continent. Wij besloten om meer informatie op te vragen en daarna langs te gaan voor een gesprek. Wij werden zeer vriendelijk geholpen en de medewerkster vertelde zeer gepassioneerd over de reizen. Een Antarctica reis sprak ons het meeste aan en paste goed bij wat wij in gedachten hadden. Deze reis paste bovendien in ons budget en wij besloten om de reis te boeken. 

Een geweldige en unieke ervaring

Wij zijn nu een paar weken terug van onze Antarctica reis en hebben een geweldige ervaring gehad. De natuur was overweldigend en de expedities zeer interessant. De reis was een unieke ervaring en ik denk niet dat het mogelijk is om ergens anders zo iets mee te maken. Wij waren erg blij met onze keuze en het reisbureau Explore, daarom raden wij aan om bij hun een Antarctica reis te boeken.

  • Zij waren een van de weinige reisbureaus die reizen aanboden
  • Wij werden zeer netjes door een medewerkster geholpen
  • Wij konden een reis voor een goede prijs boeken
  • Wij hebben erg genoten van de reis
  • Lees meer…
https://explore.be/


Comments are closed.