Financiën en Verzekeringen

Laat de waarde van je geld stijgen door zilver te kopen

woensdag, 2-5-2018  

De meeste robuuste en veilige investeringen zijn nog altijd investeringen in edelmetalen. Als valuta’s fluctueren, als er inflaties en deflaties plaatsvinden, als de wereldeconomie instort, dan nog zal de waarde van goud, zilver en platina stabiel blijven of juist in waarde toenemen. Daarom is het soms ook beter om je geld niet op de bankrekening te zetten en rente te innen. Het is in sommige gevallen veel beter om fysiek zilver te kopen. De waarde van je geld zal daardoor toenemen. Ook als er eens een daling plaatsvindt, het zal nooit zo zijn dat de waarde van zilver opeens 0 is. Met aandelen, en zelf met gewoon geld, heb je dat risico natuurlijk wel. De waarde van geld en aandelen is heel erg afhankelijk van het vertrouwen van mensen in geld en in aandelen. Met goud en zilver is dat een stuk minder aan de orde. De waarde van zilver kan toenemen op het moment dat de vraag toeneemt. Zilver is namelijk een edelmetaal en net als goud is het aanbod beperkt. Dat betekent dat de waarde altijd stijgt op het moment dat de vraag toeneemt. Het is dan ook zeer verstandig om de wisselende koersen in de gaten te houden. Op het moment dat de prijs daalt, dan kun je zilver kopen. Zodra er onzekerheid heerst op de financiële markt, dan moet je de prijzen van zilver en goud goed in de gaten houden. Zodra deze onzekerheid toeneemt, bijvoorbeeld in tijden van een financiële crisis, dan zal je zien dat men juist gaat investeren in goud en zilver. Mensen gaan dus meer zilver kopen, omdat het geld dan veiliger is. Daardoor neemt de vraag toe en stijgt de waarde van zilver. Je wilt dus geen zilver kopen tijdens de piek van een financiële of economische crisis, want juist dan is het zilver het duurst. Het is wel een goed moment om zilver te verkopen, want je maakt op zulke momenten de meeste winst. Uiteraard zitten er altijd risico’s aan vast, maar je kunt in ieder geval zien dat de waarde van zilver in de afgelopen 10 jaar sterk is toegenomen. Je moet wel rekening houden met inflatie natuurlijk, dus het is altijd een relatieve toename, maar je hoeft je in principe geen zorgen te maken dat de waarde van zilver weer terugzakt naar het niveau van 2009. Wat dat betreft is zilver kopen heel vaak een goed idee. Het is ook een goed idee om een zilveren munt of zilveren munten te kopen, zodat je ook echt fysiek zilver in je bezit hebt. In plaats van geld op de bank dat waarde ontleent aan het vertrouwen dat wij erin hebben, kun je zilver bezitten dat eigenlijk een inherente waarde bezit.

Waar kan ik zilver kopen?

Mocht je zilver willen kopen en wil je juist echt zilver in je bezit hebben, dan kun je terecht op de site van silver-fund. Je doet er zeker goed aan om zilver te kopen via silver-fund.be, want je profiteert in ieder geval van de volgende voordelen:

  • De scherpste live prijzen
  • Aanbod op voorraad
  • Bewezen expertise
  • 3 winkels, vlot bereikbaar
  • Gratis levering vanaf 5000 euro

Het is dus ook helemaal niet moeilijk om zilver te kopen via een website als silver-fund.be. Daarnaast kun je altijd langskomen in één van de winkels voor meer informatie.

Houd de prijs van zilver in de gaten via silver-fund.be

Je kunt via de site ook een oogje in het zeil houden hoe het ervoor staat met de koers en de prijs van zilver. Zo ben je altijd goed op de hoogte.


Comments are closed.