Beveiliging en Bewaking

De diensten van een privé detective

maandag, 15-10-2018  

De diensten van een privé detectiveSoms komt u tot de conclusie dat u informatie nodig heeft waarvoor u zelf het onderzoek niet kunt plegen. Dit is informatie die een privé detective wel voor u kan achterhalen. Ongeacht uw redenen, indien u zakelijk of particulier een privé detective nodig heeft, dan bent u bij Kronos et Veritas aan het juiste adres. Dit Privé Detective Bureau is wettelijk erkent en biedt sinds 1999 haar diensten aan voor zakelijke klanten, particulieren en advocaten in Nederland, België en Frankrijk. Alle diensten kunnen worden ingezet door zowel een mannelijke als vrouwelijke detective. Het team van Kronos et Veritas heeft ruimte ervaring in vele, succesvol afgeronde, zaken en garandeert een grote kans op succes. De diensten worden discreet en vertrouwelijk uitgevoerd en dit privé detective bureau is daarmee een volwaardig partner in uw onderzoek.

Zakelijk een privé detective inhuren

Op de website kevdetectives.be vindt u zowel voor zakelijk als particulier de diensten die dit bureau voor u aanbiedt. Bij de zakelijke opdrachten kunt u denken aan:

  • Fraude, bijvoorbeeld door werknemer of werkgever
  • Retailfraude
  • Zakelijke fraude
  • Integriteitszaken

Dit is slechts een greep uit de diensten die worden aangeboden. Kijken we iets dieper dan kunt u bij fraude nadenken over onderzoek bij diefstal, het vermoeden van het aannemen van steekpenningen, administratieve fraude, ziekteverzuim en zwendel en heling. Bij retailfraude is verduistering en sweathearting, dit is het toekennen van extreme kortingen en gratis goederen aan klanten uit hun persoonlijke kring, een veel voorkomende reden voor het inschakelen van een privé detective. Zakelijke fraude kent veel zaken die voorkomen bij verzekeringsfraude, frauduleus faillissement, schadeclaims, oplichting en onderzoek bij wantrouwen van zakelijke partners en zakenrelaties. Integriteitszaken kunnen te maken hebben met werknemers die zich niet aan contractuele afspraken houden, maar ook aan vandalisme, pestgedrag op werk, chantage en afpersing, screening en ongewenst gedrag. Een zeer breed pakket aan opdrachten waarvoor u als zakelijke klant terecht kunt bij Kronos et Verritas. U kunt voor al uw opdrachten bij het inhuren van een privé detective ook uw specifieke vragen voorleggen. Uw specialist denkt graag met uw mee en geeft advies.

Een detective als particulier inschakelen

Bij particulieren is het vaak zo dat men bij het inschakelen van een privé detective al snel denkt aan overspel binnen een relatie. Dit is natuurlijk een belangrijke reden waarvoor u de diensten van een privé detective kunt inschakelen. Maar in de relationele sfeer zijn er nog vele andere redenen te bedenken, zoals:

  • Vermissing van een persoon
  • Seksueel misbruik
  • Stalkgedrag
  • Bedreiging
  • Huiselijk geweld
  • Drank- en drugsmisbruik

Toch kunt u ook buiten de relationele sfeer denken. Zo is het goed mogelijk om de diensten van een detective in te schakelen bij diefstal, alimentatie en bezoekrecht, oplichting, afpersing, inbrak en bij erfeniszaken. Ook hier is dit slechts een weergave van enkele mogelijke redenen en helpen de detectives van Kronos et Veritas u graag verder met uw specifieke zaak. Het is daarbij belangrijk om te weten dat wanneer het onderzoek bewijsvoering oplevert, dat deze altijd zodanig zijn verkregen dat ze rechtsgeldig zijn voor civiele als strafrechtelijke procedures. Met de jarenlange ervaring die dit privé detective bureau heeft is het inlevingsvermogen groot en is het heel goed mogelijk om de diensten zodanig toe te passen dat ze aansluiten op uw vragen en wensen. Alle medewerkers van dit bureau scholen regelmatig bij om altijd de meest actuele kennis paraat te hebben en u volledig van dienst te kunnen zijn. U ontvangt bij uw zaak altijd een rapportage en het dossier, waarbij nauwkeurig ook alle gegevens van uw privé detective worden vermeld, inclusief beroepstitel en vergunningsnummer. Uiteindelijk staat u met de diensten van Kronos et Veritas altijd sterker in uw zaak.


Comments are closed.